W&N Ivory black Designers Gouache 37ml

14 

W&N Ivory black Designers Gouache 37ml.  Ivory black on vakaa yleissävyinen musta väri ruskeilla vivahteilla ja erinomaisilla sävyttävillä ominaisuuksilla. Sillä on erinomaiset sävyttävät ominaisuudet, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää luomaan monenlaisia harmaasävyjä sekoittamalla sitä muiden värien tai lisäaineiden kanssa. Sen vakaus tekee siitä suositun valinnan taiteilijoille, jotka tarvitsevat luotettavan mustan värin, joka ei menetä intensiteettiään tai sävyään ajan myötä.

 

 

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. Winsor & Newton
Näytä lisää tuotteita.

Kuvaus

W&N Ivory black Designers Gouache 37ml

Winsor & Newton Designers Gouache 14 ml. Korkealaatuinen guassiväri. Winsor & Newton Designers Gouache on valonkestävä, sisältää suuren määrän pigmenttiä ja antaa mattapinnan. Värit sekoittuvat hyvin keskenään ja niitä voidaan sekoittaa vesivärin kanssa. Veden avulla ohennettuna väriä voidaan käyttää myös retusointiruiskussa. Designers Gouachea käyttävät ympäri maailmaa suunnittelijat, kuvittajat, muotoilijat, arkkitehdit ja monet muut.

Guassiväri eroaa vesiväristä siinä, että siihen on lisätty valkoista pigmenttiä, mikä tekee guassista peittävämmän tai opakimman. Sidosaineena on arabikumi, kuten vesiväreissäkin.

W&N Ivory black Designers Gouache 37ml -värin peittävyys mahdollistaa tummempien kerrosten levittämisen alle ja sitten vaaleiden yksityiskohtien lisäämisen, mikä ei ole yhtä helppoa vesiväreillä. Pohjamateriaaliksi suositellaan tavallista vesiväripaperia.

Monilla vesivärimaalareilla on valkoinen tuubi maalauslaatikossaan. Valkoista käytetään mielellään korostuksiin tai vaaleisiin viivoihin etualalla, jotka ehkä unohtuivat jättää valkoisiksi alussa. Samaa käytetään myös mustevarjostuksissa. Sarjakuvapiirtäjät ja kuvittajat pitävät guassin käytöstä.