Öljyvärit

Öljyvärimaalaus on todennäköisesti tekniikkaa, johon kaikkia muita verrataan. Mikään muu väliaine ei anna samaa kiiltoa ja syvyyttä.
Monet kääntävät selkänsä likaiselle, voimakkaille hajuille ja pitkille kuivumisajoille. Tietysti on kynnyksiä ja sudenkuoppia, mutta niille, jotka haluavat vain kokeilla, ei ole esteitä. On suositeltavaa valita yksinkertaisemmat ja myrkyttömät pigmentit, jotta harjat voidaan pestä.
Liuottimet ovat monissa tapauksissa tarpeettomia, öljy liuotetaan tavallisella saippualla. Muista, että eläinten hiuspohjaiset siveltimet pysyvät hyvinä shampoo pesuissa toisin kuin tärpätti, joka kuivaa siveltimen karvat.
Öljymaali on luonteeltaan jonkin verran läpinäkyvä, antaa rasvaisen tai kiiltävän pinnan ja on paksu levitettynä.
Jos etsit kuivaa pintaa, läpinäkymättömämpää kerrosta tai vuotavaa väriä, suositellaan muita materiaaleja. Akvarelli, guassi, tempera, akryyli ja vinyyli antavat kuiville pinnoille ja kaikki vesipohjaiset maalit voidaan tyhjentää, ruiskuttaa jne.
Öljy saadaan ohuemmaksi maaliaineella. Sekoitetut liuottimet lisäävät halkeiluriskiä etenkin pohjakerroksissa.
Myrkyllisiä pigmenttejä ovat kadmium-, koboltti- ja lyijypohjaiset maalit. Jos nimen jälkeen sanotaan hue , subst tai imit , ne ovat myrkyttömiä jäljitelmiä. Myrkylliset väriaineet pestään erillisissä astioissa saippualla. Sen jälkeen flokkulantti lisätään ja jaetaan tasaisesti. Likainen vesi suodatetaan kahvisuodattimessa, puhdas vesi huuhdellaan alas. Jäännössuodattimet kuivataan ja jätetään kierrätyspaikkaan.
HUOMIOI! Pellavansiemenöljyiset rätit voivat syttyä automaattisesti ! Laita veteen tai tulenkestävään paikkaan yön yli, jos mahdollista, tulipalo välttämiseksi.

Näytetään tulokset 1–24 / 509

Products 1 - 24 from 509. Products on page