Winsor & Newton Spectrum Red Designers Gouache

Winsor & Newton Spectrum Red Designers Gouache. Spektripunainen on tunnettu intensiivisestä ja elävästä sävystään, mikä tekee siitä välttämättömän työkalun taiteilijoille, jotka haluavat luoda voimakkaita ja dynaamisia teoksia. Yhtenä perusväreistä spektripunainen toimii usein lähtökohtana monien eri sävyjen ja värisävyjen sekoittamiseen. Sen opasiteetti tarjoaa erinomaista peittokykyä, mikä mahdollistaa vahvojen, kirkkaiden värikenttien luomisen, jotka todella erottuvat taideteoksissa.

 

PermanenceA

PermanencePermanent

Lightfastness CodeII

LightfastnessVery Good

OpacityOpaque

Series1

Pigment Codes   PBr25 • PR170

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. Winsor & Newton
Näytä lisää tuotteita.

Kuvaus

Winsor & Newton Spectrum Red Designers Gouache

Winsor & Newton Designers Gouache 14 ml. Korkealaatuinen guassiväri. Winsor & Newton Designers Gouache on valonkestävä, sisältää suuren määrän pigmenttiä ja antaa mattapinnan. Värit sekoittuvat hyvin keskenään ja niitä voidaan sekoittaa vesivärin kanssa. Veden avulla ohennettuna väriä voidaan käyttää myös retusointiruiskussa. Designers Gouachea käyttävät ympäri maailmaa suunnittelijat, kuvittajat, muotoilijat, arkkitehdit ja monet muut.

Guassiväri eroaa vesiväristä siinä, että siihen on lisätty valkoista pigmenttiä, mikä tekee guassista peittävämmän tai opakimman. Sidosaineena on arabikumi, kuten vesiväreissäkin.

Winsor & Newton Spectrum Red Designers Gouache -värin peittävyys mahdollistaa tummempien kerrosten levittämisen alle ja sitten vaaleiden yksityiskohtien lisäämisen, mikä ei ole yhtä helppoa vesiväreillä. Pohjamateriaaliksi suositellaan tavallista vesiväripaperia.

Monilla vesivärimaalareilla on valkoinen tuubi maalauslaatikossaan. Valkoista käytetään mielellään korostuksiin tai vaaleisiin viivoihin etualalla, jotka ehkä unohtuivat jättää valkoisiksi alussa. Samaa käytetään myös mustevarjostuksissa. Sarjakuvapiirtäjät ja kuvittajat pitävät guassin käytöstä.