Arches watercolour paper 300g 56×76 cm

9,70 88 

Arches Akvarelliarkki 56×76 cm 300g. Bright white / Neutral white, on korkealaatuinen 100% puuvillasta valmistettu vesiväripaperi. Tuotantomenetelmä antaa sille harmonisen mutta monipuolisen jauhamisen, joka muistuttaa käsintehtyä paperia. Kuidut jakautuvat tasaisesti, mikä tekee paperista vakaamman ja estää muodonmuutokset. Archen akvarellipaperilla käytetyn ainutlaatuisen gelatiini liimausmenetelmän ansiosta ne kestävät naarmuja samalla kun värit toistuvat optimaalisesti. Arches-akvarellipaperi on iänkestävää ISO 9706 -standardin mukaisesti, ja se on käsitelty vastustamaan hometta. Se on luonnollisesti valkoinen eikä sisällä optisia kirkasteita. Paperin käyttöikä on siten optimaalinen.

Rough – sopii maisemamaalaukseen, tarjoaa syvyyttä ja materiaalituntumaa.
Not-(Cold pressed) sopii moniin aiheisiin ja maalaustapoihin.
HP-(High pressed) korostamaan siveltimenvedon ja kalligrafisten ominaisuuksien tärkeyttä.

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. arches
Näytä lisää tuotteita.

Kuvaus

Arches Neutral white Akvarelliarkki 56×76 cm 300g ”Aquarelle” on korkealaatuinen akvarellipaperi, joka on valmistettu 100 % puuvillasta. Valmistusmenetelmä antaa sille harmonisen, mutta monipuolisen koostumuksen, joka tekee siitä kovasti käsintehtyä paperia muistuttavan. Kuidut jakautuvat tasaisesti, mikä tekee paperista vakaamman ja estää muodonmuutoksia. Arches-akvarellipapereissa käytetyn ainutlaatuisen gelatiiniliimaustekniikan ansiosta ne kestävät naarmuuntumista, kun taas värit toistuvat optimaalisesti. Arches-akvarellipaperi on ISO 9706:n ikääntymistä kestävä, ja se on käsitelty homeenkestäväksi. Se on luonnollisesti valkoista eikä sisällä optisia kirkasteita. Näin paperi saa optimaalisen käyttöiän.

Arches Akvarelliarkki, Ranskalainen klassinen, korkealaatuinen akvarellipaperi. Valmistettu 100% puuvillasta perinteisellä muottivalmistus tekniikalla, joka tarjoaa kestävän paperin, jolla on tasainen kosteuden imeytyminen. Paperi on luonnonvalkoista eikä sisällä valkaisuaineita. Kaikki Arches-akvarellipaperit ovat happovapaita, mikä tarkoittaa, että ne eivät muutu keltaisiksi ajan myötä. Levyillä on ainutlaatuinen liima, joka kiinnittää väripigmentit pintaan ja antaa kestävän tuloksen. Paperi antaa akvarellimaalauksille optimaalisen elämän. Sen 100 % pitkä puuvillakuitukoostumus antaa paperille sen kauneuden.

https://arches-papers.com/arches-range-of-papers/watercolor-and-wet-techniques/arches-aquarelle/

Katso myös Lana Aquarelle https://crimson.fi/tuote/lana-lanaquarelle-rough-300g/

Svenska

.

Arches akvarellark, fransk klassiskt akvarellpapper av hög kvalitet. Tillverkad av 100 % bomull med en traditionell formtillverkningsteknik som ger ett hållbart papper med jämn fuktabsorption. Papperet är naturvitt och innehåller inga blekmedel. Alla Arches akvarellpapper är syrafria, vilket innebär att de inte blir gula med tiden. Plattorna har ett unikt lim som fäster färgpigmenten på ytan och ger ett hållbart resultat. Papper ger akvarellmålningar optimalt liv.