W&N Jet black Designers Gouache 37ml

14 

W&N Jet black Designers Gouache 37ml. ”Jet Black” on luotettava perusmusta guassi, joka tuottaa intensiivisiä ja peittäviä tuloksia. Se on valonkestävä, mikä tarkoittaa, että se säilyttää värinsä ja laadun ajan mittaan altistuessaan valolle. Tätä väriä voi käyttää monenlaisiin taiteellisiin projekteihin ja se on hyödyllinen syvyyden, varjojen ja yksityiskohtien määrittelyyn teoksissasi.

 

PermanenceA

PermanencePermanent

Lightfastness CodeI

LightfastnessExcellent

OpacityOpaque

Series1

Pigment Codes  PBk1

 

 

 

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. Winsor & Newton
Näytä lisää tuotteita.

Kuvaus

W&N Jet black Designers Gouache 37ml

Winsor & Newton Designers Gouache 14 ml. Korkealaatuinen guassiväri. Winsor & Newton Designers Gouache on valonkestävä, sisältää suuren määrän pigmenttiä ja antaa mattapinnan. Värit sekoittuvat hyvin keskenään ja niitä voidaan sekoittaa vesivärin kanssa. Veden avulla ohennettuna väriä voidaan käyttää myös retusointiruiskussa. Designers Gouachea käyttävät ympäri maailmaa suunnittelijat, kuvittajat, muotoilijat, arkkitehdit ja monet muut.

Guassiväri eroaa vesiväristä siinä, että siihen on lisätty valkoista pigmenttiä, mikä tekee guassista peittävämmän tai opakimman. Sidosaineena on arabikumi, kuten vesiväreissäkin.

W&N Jet black Designers Gouache 37ml -värin peittävyys mahdollistaa tummempien kerrosten levittämisen alle ja sitten vaaleiden yksityiskohtien lisäämisen, mikä ei ole yhtä helppoa vesiväreillä. Pohjamateriaaliksi suositellaan tavallista vesiväripaperia.

Monilla vesivärimaalareilla on valkoinen tuubi maalauslaatikossaan. Valkoista käytetään mielellään korostuksiin tai vaaleisiin viivoihin etualalla, jotka ehkä unohtuivat jättää valkoisiksi alussa. Samaa käytetään myös mustevarjostuksissa. Sarjakuvapiirtäjät ja kuvittajat pitävät guassin käytöstä.