Winsor & Newton Light Purple Designers Gouache

Winsor & Newton Light Purple Designers Gouache.

Vaaleanliila on tunnettu pehmeästä ja hienovaraisesta sävystään, mikä tekee siitä suositun valinnan taiteilijoille, jotka haluavat luoda rauhallisia ja herkkiä tehosteita teoksiinsa. Opaakkina guassivärinä sillä on hyvä peittävyys ja se voi tehokkaasti peittää muita värejä, mikä tekee siitä hyödyllisen selkeiden ja kirkkaiden värikenttien luomisessa.

On tärkeää huomata, että vaaleanliila voi levitä, mikä tarkoittaa, että väri voi levitä ja vaikuttaa viereisiin alueisiin, kun sitä levitetään.

 

PermanenceB

PermanenceModerately Durable

Lightfastness CodeV

LightfastnessVery Poor

OpacityOpaque

Series2

PermanenceB

PermanenceModerately Durable

Lightfastness CodeV

LightfastnessVery Poor

OpacityOpaque

Series2

Pigment Codes   PV2 • PV 3

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. Winsor & Newton
Näytä lisää tuotteita.

Kuvaus

Winsor & Newton Light Purple Designers Gouache Winsor & Newton Designers Gouache 14 ml. Korkealaatuinen guassiväri. Winsor & Newton Designers Gouache on valonkestävä, sisältää suuren määrän pigmenttiä ja antaa mattapinnan. Värit sekoittuvat hyvin keskenään ja niitä voidaan sekoittaa vesivärin kanssa. Veden avulla ohennettuna väriä voidaan käyttää myös retusointiruiskussa. Designers Gouachea käyttävät ympäri maailmaa suunnittelijat, kuvittajat, muotoilijat, arkkitehdit ja monet muut.

Guassiväri eroaa vesiväristä siinä, että siihen on lisätty valkoista pigmenttiä, mikä tekee guassista peittävämmän tai opakimman. Sidosaineena on arabikumi, kuten vesiväreissäkin.

Winsor & Newton Light Purple Designers Gouache -värin peittävyys mahdollistaa tummempien kerrosten levittämisen alle ja sitten vaaleiden yksityiskohtien lisäämisen, mikä ei ole yhtä helppoa vesiväreillä. Pohjamateriaaliksi suositellaan tavallista vesiväripaperia.

Monilla vesivärimaalareilla on valkoinen tuubi maalauslaatikossaan. Valkoista käytetään mielellään korostuksiin tai vaaleisiin viivoihin etualalla, jotka ehkä unohtuivat jättää valkoisiksi alussa. Samaa käytetään myös mustevarjostuksissa. Sarjakuvapiirtäjät ja kuvittajat pitävät guassin käytöstä.