Winsor & Newton RawUmber Designers Gouache

Winsor & Newton RawUmber Designers Gouache. Raw Umber tunnetaan maanläheisestä ja lämpimästä ruskeasta sävystään, mikä tekee siitä suositun valinnan taiteilijoille, jotka haluavat luoda luonnollisia ja realistisia värimaailmoja. Pigmentin luonnollinen alkuperä antaa sille aidon ja vakaan värin, jota on käytetty vuosisatojen ajan. Sen monipuolisuus tekee siitä hyödyllisen varjojen, syvyyden ja yksityiskohtien luomisessa taideteoksiin.

 

PermanenceAA

PermanenceExtremely Permanent

Lightfastness CodeI

LightfastnessExcellent

OpacityOpaque

Series1

Pigment Codes   PBr7 • PY42

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. Winsor & Newton
Näytä lisää tuotteita.

Kuvaus

Winsor & Newton RawUmber Designers Gouache

Winsor & Newton Designers Gouache 14 ml. Korkealaatuinen guassiväri. Winsor & Newton Designers Gouache on valonkestävä, sisältää suuren määrän pigmenttiä ja antaa mattapinnan. Värit sekoittuvat hyvin keskenään ja niitä voidaan sekoittaa vesivärin kanssa. Veden avulla ohennettuna väriä voidaan käyttää myös retusointiruiskussa. Designers Gouachea käyttävät ympäri maailmaa suunnittelijat, kuvittajat, muotoilijat, arkkitehdit ja monet muut.

Guassiväri eroaa vesiväristä siinä, että siihen on lisätty valkoista pigmenttiä, mikä tekee guassista peittävämmän tai opakimman. Sidosaineena on arabikumi, kuten vesiväreissäkin.

Winsor & Newton RawUmber Designers Gouache -värin peittävyys mahdollistaa tummempien kerrosten levittämisen alle ja sitten vaaleiden yksityiskohtien lisäämisen, mikä ei ole yhtä helppoa vesiväreillä. Pohjamateriaaliksi suositellaan tavallista vesiväripaperia.

Monilla vesivärimaalareilla on valkoinen tuubi maalauslaatikossaan. Valkoista käytetään mielellään korostuksiin tai vaaleisiin viivoihin etualalla, jotka ehkä unohtuivat jättää valkoisiksi alussa. Samaa käytetään myös mustevarjostuksissa. Sarjakuvapiirtäjät ja kuvittajat pitävät guassin käytöstä.