Winsor & Newton Orange LakeDeep Designers Gouache

6,40 

Winsor & Newton Orange Lake Deep Designers Gouache. Orange Lake Deep on tunnettu pehmeästä ja lämpimästä sävystään, mikä tekee siitä suositun valinnan taiteilijoille, jotka haluavat luoda hienovaraisia ja harmonisia tehosteita teoksiinsa. Puolipeittävänä guassivärinä sillä on hyvä peittävyys, mutta se voi myös luoda läpikuultavia kerroksia riippuen levityksestä ja tekniikasta. Orange Lake Deepiä voidaan käyttää lämpimien varjojen ja yksityiskohtien lisäämiseen, ja se toimii hyvin yhdessä muiden värien kanssa, mikä mahdollistaa rikkaan ja vaihtelevan väripaletin luomisen.

 

PermanenceA

PermanencePermanent

Lightfastness CodeII

LightfastnessVery Good

OpacityOpaque

Series1

Pigment Codes   PR9 • PY65

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. Winsor & Newton
Näytä lisää tuotteita.

Kuvaus

Winsor & Newton Orange LakeDeep Designers Gouache Winsor & Newton Designers Gouache 14 ml. Korkealaatuinen guassiväri. Winsor & Newton Designers Gouache on valonkestävä, sisältää suuren määrän pigmenttiä ja antaa mattapinnan. Värit sekoittuvat hyvin keskenään ja niitä voidaan sekoittaa vesivärin kanssa. Veden avulla ohennettuna väriä voidaan käyttää myös retusointiruiskussa. Designers Gouachea käyttävät ympäri maailmaa suunnittelijat, kuvittajat, muotoilijat, arkkitehdit ja monet muut.

Guassiväri eroaa vesiväristä siinä, että siihen on lisätty valkoista pigmenttiä, mikä tekee guassista peittävämmän tai opakimman. Sidosaineena on arabikumi, kuten vesiväreissäkin.

Winsor & Newton Orange LakeDeep Designers Gouache -värin peittävyys mahdollistaa tummempien kerrosten levittämisen alle ja sitten vaaleiden yksityiskohtien lisäämisen, mikä ei ole yhtä helppoa vesiväreillä. Pohjamateriaaliksi suositellaan tavallista vesiväripaperia.

Monilla vesivärimaalareilla on valkoinen tuubi maalauslaatikossaan. Valkoista käytetään mielellään korostuksiin tai vaaleisiin viivoihin etualalla, jotka ehkä unohtuivat jättää valkoisiksi alussa. Samaa käytetään myös mustevarjostuksissa. Sarjakuvapiirtäjät ja kuvittajat pitävät guassin käytöstä.