W&N Zinc white Designers Gouache 37ml

14 

W&N Zinc white Designers Gouache 37ml. Sinkkivalkoinen on peittävä valkoinen väri, joka perustuu sinkkipigmenttiin. Se on erinomainen sävyttävä valkoinen ja sitä tunnetaan myös nimellä kiinalainen valkoinen. Sinkkivalkoinen, joka sisältää sinkkioksidia, tunnetaan ainutlaatuisista ominaisuuksistaan muihin valkoisiin pigmenteihin verrattuna. Toisin kuin titaanivalkoinen, joka on erittäin peittävä, sinkkivalkoisella on hieman matalampi peittävyys, mikä tekee siitä ihanteellisen hienovaraisiin sävyjen muutoksiin ja pehmeämpiin, läpinäkyvämpiin sekoituksiin. Sen kevyempi ja viileämpi sävy tekee siitä myös suositun valinnan joillekin taiteilijoille, kun he haluavat säilyttää värien kirkkauden ja loiston ilman että ne dominoivat.

 

PermanenceA

PermanencePermanent

Lightfastness CodeI

LightfastnessExcellent

OpacityOpaque

Series1

Pigment Codes  PW5

 

 

 

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. Winsor & Newton
Näytä lisää tuotteita.

Kuvaus

W&N Zinc white Designers Gouache 37ml

Winsor & Newton Designers Gouache 14 ml. Korkealaatuinen guassiväri. Winsor & Newton Designers Gouache on valonkestävä, sisältää suuren määrän pigmenttiä ja antaa mattapinnan. Värit sekoittuvat hyvin keskenään ja niitä voidaan sekoittaa vesivärin kanssa. Veden avulla ohennettuna väriä voidaan käyttää myös retusointiruiskussa. Designers Gouachea käyttävät ympäri maailmaa suunnittelijat, kuvittajat, muotoilijat, arkkitehdit ja monet muut.

Guassiväri eroaa vesiväristä siinä, että siihen on lisätty valkoista pigmenttiä, mikä tekee guassista peittävämmän tai opakimman. Sidosaineena on arabikumi, kuten vesiväreissäkin.

W&N Zinc white Designers Gouache 37ml -värin peittävyys mahdollistaa tummempien kerrosten levittämisen alle ja sitten vaaleiden yksityiskohtien lisäämisen, mikä ei ole yhtä helppoa vesiväreillä. Pohjamateriaaliksi suositellaan tavallista vesiväripaperia.

Monilla vesivärimaalareilla on valkoinen tuubi maalauslaatikossaan. Valkoista käytetään mielellään korostuksiin tai vaaleisiin viivoihin etualalla, jotka ehkä unohtuivat jättää valkoisiksi alussa. Samaa käytetään myös mustevarjostuksissa. Sarjakuvapiirtäjät ja kuvittajat pitävät guassin käytöstä.