W&N Permanent white Designers Gouache 37ml

14 

W&N Permanent white Designers Gouache 37ml. Permanentti valkoinen, tunnetaan myös nimellä titaanivalkoinen, on yksi käytetyimmistä valkoisista pigmenteistä nykytaiteessa sen korkean peittävyyden ja kirkkauden vuoksi. Titaanivalkoinen, joka sisältää titaanidioksidia, tarjoaa erittäin puhdasta ja voimakasta valkoista väriä, joka ei kellastu ajan myötä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan taiteilijoille, jotka etsivät kestävyyttä ja pysyvyyttä teoksissaan.

 

PermanenceA

PermanencePermanent

Lightfastness CodeI

LightfastnessExcellent

OpacityOpaque

Series1

Pigment Codes  PW6

 

 

 

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. Winsor & Newton
Näytä lisää tuotteita.

Kuvaus

W&N Permanent white Designers Gouache 37ml

Winsor & Newton Designers Gouache 14 ml. Korkealaatuinen guassiväri. Winsor & Newton Designers Gouache on valonkestävä, sisältää suuren määrän pigmenttiä ja antaa mattapinnan. Värit sekoittuvat hyvin keskenään ja niitä voidaan sekoittaa vesivärin kanssa. Veden avulla ohennettuna väriä voidaan käyttää myös retusointiruiskussa. Designers Gouachea käyttävät ympäri maailmaa suunnittelijat, kuvittajat, muotoilijat, arkkitehdit ja monet muut.

Guassiväri eroaa vesiväristä siinä, että siihen on lisätty valkoista pigmenttiä, mikä tekee guassista peittävämmän tai opakimman. Sidosaineena on arabikumi, kuten vesiväreissäkin.

W&N Permanent white Designers Gouache 37ml -värin peittävyys mahdollistaa tummempien kerrosten levittämisen alle ja sitten vaaleiden yksityiskohtien lisäämisen, mikä ei ole yhtä helppoa vesiväreillä. Pohjamateriaaliksi suositellaan tavallista vesiväripaperia.

Monilla vesivärimaalareilla on valkoinen tuubi maalauslaatikossaan. Valkoista käytetään mielellään korostuksiin tai vaaleisiin viivoihin etualalla, jotka ehkä unohtuivat jättää valkoisiksi alussa. Samaa käytetään myös mustevarjostuksissa. Sarjakuvapiirtäjät ja kuvittajat pitävät guassin käytöstä.