W&N Transparent orange 14ml Professional watercolor

10,70 

W&N Transparent orange 14ml Professional watercolor. Yhden pigmentin väri, Winsor Orange, on puoliläpikuultava pigmentti, jolla on erinomaiset sekoitusominaisuudet.

 

LightfastnessExcellent

OpacityTransparent

Colour Number650

Series3

Pigment CodesDPP

PermanenceA

Permanence

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Kuvaus

W&N Transparent orange 14ml Professional watercolor Kaikki vesivärit tässä laajassa ja tasapainoisessa 96 värin kirjossa on valittu ja muotoiltu siten, että taiteilijalla on mahdollisimman laaja valikoima mistä valita ja luoda oma ainutlaatuinen paletti, joka sopii hänen työskentelytapaansa.

Valikoimamme käyttää vain hienoimpia pigmenttejä, minkä vuoksi ne tunnetaan loistostaan, kestävyydestään ja värilujuudestaan. 79 yksipigmenttivärillä tarjoamme laajimman valikoiman moderneja ja perinteisiä pigmenttejä.

Ennennäkemätön läpinäkyvyys
W&N Winsor orange 14ml Professional watercolor Formuloitu käyttäen korkealaatuisia menetelmiä optimaalisen pigmentin leviämisen saavuttamiseksi, vertaansa vailla oleva läpinäkyvyys tarkoittaa, että jokainen pesu pysyy eloisana ja luminesoivana.

Valonkestävä ja pysyvä
Professional Watercolour -sarjan 108 väristä 104:llä on AA- tai A-luokitukset pysyvyyden vuoksi, jotta nykyiset värit näyttävät samanlaisilta tuleville sukupolville.