Winsor & Newton Titanium white 5ml Professional watercolor

Winsor & Newton Titanium white (opaque) 5ml Professional watercolor. Titanium White on puhdas valkoinen pigmentti. Se on kaikkein peittävin valkoinen pigmentti ja katsotaan olevan standardi vahva valkoinen väri.

 

LightfastnessExcellent

OpacityOpaque

Colour Number644

Series1

Pigment Codes  PW6

PermanenceAA

PermanenceExtremely Permanent

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Kuvaus

Winsor & Newton Titanium white 5ml Professional watercolor

Kaikki vesivärit tässä laajassa ja tasapainoisessa 96 värin kirjossa on valittu ja muotoiltu siten, että taiteilijalla on mahdollisimman laaja valikoima mistä valita ja luoda oma ainutlaatuinen paletti, joka sopii hänen työskentelytapaansa.

Valikoimamme käyttää vain hienoimpia pigmenttejä, minkä vuoksi ne tunnetaan loistostaan, kestävyydestään ja värilujuudestaan. 79 yksipigmenttivärillä tarjoamme laajimman valikoiman moderneja ja perinteisiä pigmenttejä.

Ennennäkemätön läpinäkyvyys
Winsor & Newton Titanium white 5ml Professional watercolor Formuloitu käyttäen korkealaatuisia menetelmiä optimaalisen pigmentin leviämisen saavuttamiseksi, vertaansa vailla oleva läpinäkyvyys tarkoittaa, että jokainen pesu pysyy eloisana ja luminesoivana.

Valonkestävä ja pysyvä
Professional Watercolour -sarjan 108 väristä 104:llä on AA- tai A-luokitukset pysyvyyden vuoksi, jotta nykyiset värit näyttävät samanlaisilta tuleville sukupolville. Winsor & Newton Quinacridone magenta 5ml Professional akvarelliväri

Svenska