W&N Cadmium yellowPale 14ml Professional watercolor

19,80 

W&N Cadmium yellow Pale 14ml Professional watercolor.  Aito yksivärinen väri, Cadmium Yellow on puhtaan keltainen väri. Se on läpinäkymätön pigmentti, jolla on erinomaiset sävytysominaisuudet. Sinkkiteollisuuden sivutuote Kadmium löydettiin vuonna 1817.

 

LightfastnessExcellent

OpacityOpaque

Colour Number118

Series4

Pigment CodesPY35

Granulation And StainingStaining

PermanenceA

PermanencePermanent

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Kuvaus

W&N Cadmium yellowPale 14ml Professional watercolor Kaikki vesivärit tässä laajassa ja tasapainoisessa 96 värin kirjossa on valittu ja muotoiltu siten, että taiteilijalla on mahdollisimman laaja valikoima mistä valita ja luoda oma ainutlaatuinen paletti, joka sopii hänen työskentelytapaansa.

Valikoimamme käyttää vain hienoimpia pigmenttejä, minkä vuoksi ne tunnetaan loistostaan, kestävyydestään ja värilujuudestaan. 79 yksipigmenttivärillä tarjoamme laajimman valikoiman moderneja ja perinteisiä pigmenttejä.

Ennennäkemätön läpinäkyvyys
Formuloitu käyttäen korkealaatuisia menetelmiä optimaalisen pigmentin leviämisen saavuttamiseksi, vertaansa vailla oleva läpinäkyvyys tarkoittaa, että jokainen pesu pysyy eloisana ja luminesoivana.

Valonkestävä ja pysyvä
Professional Watercolour -sarjan 108 väristä 104:llä on AA- tai A-luokitukset pysyvyyden vuoksi, jotta nykyiset värit näyttävät samanlaisilta tuleville sukupolville.

Kaikki vesivärit tässä laajassa ja tasapainoisessa 96 värin kirjossa on valittu ja muotoiltu siten, että taiteilijalla on mahdollisimman laaja valikoima mistä valita ja luoda oma ainutlaatuinen paletti, joka sopii hänen työskentelytapaansa.