Winsor & Newton Paynes gray 5ml Professional watercolor

6,10 

Winsor & Newton Paynes gray 5ml Professional watercolor. Payne’s Gray on tumman sinivihreä harmaa väri, jonka historia juontaa juurensa sekoituksesta ultramariiniin, lampunmustaan ja joskus crimsoniin. Se sai nimensä 1700-luvun vesivärimaalari William Paynen mukaan, joka keksi seoksen ja suositteli sitä usein opiskelijoilleen vaihtoehtona pelkälle mustalle.

William Payne näki Payne’s Gray’n etuna antavan syvyyttä ja vaihtelua sävyihin verrattuna yksinkertaiseen mustaan väriin. Ultramariinin ja lampunmustan sekoitus luo kylmän, tummansinisen sävyn, kun taas crimsonia käytetään joskus antamaan seokselle hienovaraista lämpöä.

 

LightfastnessVery Good

OpacitySemi-Opaque

Colour Number465

Series1

Pigment Codes   PB15 • PBk6 • PV19

Granulation And StainingStaining

PermanenceA

PermanencePermanent

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Kuvaus

Winsor & Newton Paynes gray 5ml Professional watercolor Kaikki vesivärit tässä laajassa ja tasapainoisessa 96 värin kirjossa on valittu ja muotoiltu siten, että taiteilijalla on mahdollisimman laaja valikoima mistä valita ja luoda oma ainutlaatuinen paletti, joka sopii hänen työskentelytapaansa.

Valikoimamme käyttää vain hienoimpia pigmenttejä, minkä vuoksi ne tunnetaan loistostaan, kestävyydestään ja värilujuudestaan. 79 yksipigmenttivärillä tarjoamme laajimman valikoiman moderneja ja perinteisiä pigmenttejä.

Ennennäkemätön läpinäkyvyys
Formuloitu käyttäen korkealaatuisia menetelmiä optimaalisen pigmentin leviämisen saavuttamiseksi, vertaansa vailla oleva läpinäkyvyys tarkoittaa, että jokainen pesu pysyy eloisana ja luminesoivana.

Valonkestävä ja pysyvä
Professional Watercolour -sarjan 108 väristä 104:llä on AA- tai A-luokitukset pysyvyyden vuoksi, jotta nykyiset värit näyttävät samanlaisilta tuleville sukupolville.