Raphael

Raphaël on ranskalainen sivellin valmistaja , joka kuuluu Max Sauer -ryhmään, johon kuuluvat myös Sennelier , Isabey , Léonard ja Berge.

Vuonna 1793 harjasideaine Monsieur Parent avasi pensseli- ja sivellin kaupan lähellä Pont Neufia Pariisin keskellä. Liiketoiminta kukoisti vallankumouksen ja ennallistamisen jälkeisestä epävarmasta tilanteesta huolimatta.

Sen jälkeen liikkeellä oli useita pitäjiä aina vuoteen 1859, jolloin Charles Sauer osti myymälän. Hän muutti yrityksen Pariisista Oinvilleen, noin 50 mailin ulkopuolelle. Poika Max Auguste Sauer modernisoi tuotannon höyryvoimalla vuonna 1895 ja avasi tehtaan Hardricourtiin.

Max Sauer d.y. muutti sivellin tuotannon Saint-Brieuciin vuonna 1925. Muutamaa vuotta aiemmin he olivat jo laajentaneet valikoimaansa hankkimalla Berge Artists Materials joka valmisti kanvaaseja, kehyksiä, paneeleita ja maalaus laatikoita 1990 osti sivellin tehtaan omistaja Isabeyn , vuonna 1994 tunnettun Sennelier ja 2018 seurasi Bullier Brush Mark Leonard.

Vuonna 1960 pojat Michel ja Gérard Sauer siirtyivät, modernisoitiin ja laajensivat Max Sauer SA useissa vaiheissa. Vuonna 1987 Eric Sauer otti vastuun, ja yritysryhmä oli kuulunut perheeseen viiden sukupolven ajan.

Näytetään kaikki 18 tulosta

Products 1 - 18 from 18. Products on page