Habico

Habico ( Hans Bieringer und Co. , painopiste toiselle tavulle) aloitti toimintansa vuonna 1903, kun heidän ensimmäinen työpaja perustettiin Bechhofeniin, kuuden tuhannen asukkaan pikkukaupunkiin, joka ei ole kaukana Nürnbergistä Etelä-Saksassa. Yritystä on johtanut sama perhe neljän sukupolven ajan, ja se on jatkuvasti kehittänyt alan asiantuntemustaan.

Bechhofenissa harjatuotanto on levinnyt perinteeksi. Habicon kadun toisella puolella on esimerkiksi Zahn Pinsel. Zahn aloitti muutama vuosi sen jälkeen, kun Habico ja niiden siveltimet löytyvät säännöllisesti useista myymälöistä, mutta nimetään uudelleen myymälän omaksi tuotemerkiksi. Bechhofenissa on myös saksalainen sivellinmuseo , Deutsches Pinsel- und Bürstenmuseum .

Habicon tuotteet on valmistettu Saksassa ja jokainen sivellin on viimeistelty käsin. Vuosikymmenien kokemus karvojen, harjasten, holkkien ja varsien käsittelystä takaa siveltimien tasaisen ja korkean laadun. Jokainen malli on suunniteltu maksimaaliseen ergonomiaan jokaisella käyttöalueella.

Näytetään kaikki 4 tulosta

Products 1 - 4 from 4. Products on page