W&N Winton Chrome yellow hue oil

15,70 

W&N Winton Chrome yellow hue öljyväri, 200ml,  Vaaleankeltainen Chrome Yellow Hue on huolellisesti yhdistetty valikoima pigmenttejä, jotka muistuttavat läheisesti aitoa Chrome Yellowia ilman jälkimmäisen vikoja. Chrome Yellow Hue on valonkestävä ja pysyvä.

 

Vehicle OilLinseed Oil

PermanenceA

PermanencePermanent

Lightfastness CodeI

LightfastnessExcellent

OpacityOpaque

Pigment CodesPW6 • PY65 • PY74

 

 

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. Winsor & Newton
Näytä lisää tuotteita.

Kuvaus

W&N Winton Chrome yellow hue öljyväri Vaaleankeltainen Chrome Yellow Hue on huolellisesti yhdistetty valikoima pigmenttejä, jotka muistuttavat läheisesti aitoa Chrome Yellowia ilman jälkimmäisen vikoja. Chrome Yellow Hue on valonkestävä ja pysyvä.

harrastelijalaatuinen öljyväri. Winton on yksi maailman eniten myydyistä öljyväreistä, sillä värien käyttö ja sekoittaminen on todella helppoa. Samat värit sopivat hyvin sekä harrastajille että ammattilaisille. Valmistettu Ranskassa. 200 ml tuubi. Laadukkaista pigmenteistä valmistetut värit ovat kestäviä, pysyviä ja valonkestäviä. Heti valmiit käyttöön. Tasainen värinlaatu koko työskentelyn ajan. Soveltuu erityisen hyvin työskentelyyn, jossa tarvitaan suuria määriä väriä.

Valonkestävä ja pysyvä
Aina kun mahdollista, Winton-sarjan kanssa on valittu kestävimmät pigmentit. Formulaatio ja valmistusprosessi varmistavat, että tuote pysyy vakaana putken sisällä ja tarjoaa kestävimmän mahdollisen maalikalvon.

Suuri pigmenttimäärä
Winton Oil Colourin pigmenttimäärä on korkeampi kuin monien taiteilijoiden sarjoissa. Poikkeuksellinen yleiseen käyttöön ja ihanteellinen työskentelyyn suurilla volyymeillä korkeimmalla tasolla.

Svenska

Winton Oil Colour erbjuder en hög pigmentbelastning, vilket ger **därmed** en överlägsen kvalitet. **Till skillnad från** många andra konstnärsfärger ger detta en exceptionell prestanda för allmän användning och är särskilt idealiskt för arbete i stora volymer. **Följaktligen** uppnår den högsta kvaliteten och möter de högsta kraven..

Katso Michael Harding https://crimson.fi/tuote/michael-harding-oljyvari-40ml-naples-yellow/

Katso Winsor& Newton kotisivu  https://www.winsornewton.com/na/paint/oil/winton-oil/