Winsor&Newton Miniature Series 7 Kolinsky Sable Brush

12,60 35 

Winsor&Newton Series 7 Kolinsky Miniature näädänkarva sivellin. Pienikokoinen versio lyhyemmillä karvoilla ”golden standart”. Winsor & Newton Series 7 Kolinsky Sable on maailman tunnetuin sivellin.

Nimi Sarja 7 tulee siitä, että kuningatar Victoria vuonna 1866 tilasi ” hienoimman vesiväri siveltimen ” ja hänen suosikkikokonsa oli 7. Winsor & Newton -sarja 7 Kolinsky on valmistettu vain hienoimmista Kolinsky karvoista, saumattomilla holkeilla ja lakatuilla varsilla. Jokainen sivellin valmistetaan käsin Winsor & Newton -sivellin tehtaalla Lowestoftissa, Suffolkissa, Englannissa.

Ilmainen rahti yli 70 €!

Nopeat toimitukset.

Maksut suoritetaan turvallisesti.

Tuotemerkin Logo. Winsor & Newton
Näytä lisää tuotteita.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Winsor&Newton Series 7 Kolinsky Miniature näädänkarva sivellin. Maailman tunnetuin sivellin  Winsor & Newton Series 7 Kolinsky Sable . Nimi Sarja 7 tulee siitä, että kuningatar Victoria vuonna 1866 tilasi ” hienoimman vesivärisiveltimen ” ja hänen suosikkikokonsa oli 7. Nämä sivelltimet valmistetaan edelleen täsmälleen samalla tavalla nykyäänkin, vaikka ne ovat hylänneet norsunlusta tehdyt holkit ja käyttävät metallisia hopean värisiä holkkeja.

Laadukkailla akvarelliväri siveltimillä on useita ominaisuuksia:

  • Vinkki:Siveltimen karvojen tulisi olla mahdollista muotoilla teräväksi kärjeksi. Karvojen tulisi myös palata kärkeen jatkuvasti käytön aikana.
  • Tiukka ja joustava:Heti kun vapautat paineen pinnalle, karvojen tulisi palata alkuperäiseen muotoonsa. Oikea joustavuus lisää myös siveltimen liikkeiden hallintaa.
  • Maalinpidätyskyky:Sivellin pitää sisällään suuren määrän vettä ja maalia. Kaikkien epätäydellisyyksien ja onteloiden lisäksi luonnollisella karvalla on suurempi kyky pitää nestettä kuin synteettisellä karvalla.
  • Virtaus:Sivellin vapauttaa vettä ja maalia tasaisella ja hillityllä virtauksella. Vertailun vuoksi yksinkertaisemmat synteettiset siveltimet vapauttavat suurimman osan nesteestä heti, kun se saavuttaa pinnan.

Vuodesta 1866 lähtien käsintehty Winsor&Newton Series 7 Kolinsky Miniature näädänkarva sivellin on osoittautunut kaikkien näiden ominaisuuksien standardiksi tarjoamalla miekan kaltaisen kärjen ja täydellisen tasapainoisen joustavuuden, poikkeuksellisen kapasiteetin ja virtauksen hallinnan. Taiteilijoille, jotka arvostavat hienoa laatua ja pitkäikäisyyttä, ei ole parempaa sivellintä kuin sarja 7. Nykyään, kuten vuonna 1866, sarja 7 valmistetaan niille, jotka tietävät, että siveltimen laatu heijastuu heidän työnsä laatuun.

Katso myös Habico laatu sivellin https://crimson.fi/tuote/habico-kolinsky-100-supikarva-pensseli-exclusive/

Svenska

Akvarellpenslar av hög kvalitet har flera funktioner:

Tips: Det ska vara möjligt att forma borsten på borsten till en vass spets. Borsten ska också återgå till spetsen kontinuerligt under användning.
Tät och smidig: Så fort du släpper trycket på ytan ska hårstråna återgå till sin ursprungliga form. Rätt flexibilitet ökar också kontrollen över borstens rörelser.
Färghållbarhet: Penseln rymmer en stor mängd vatten och färg. Förutom alla defekter och tomrum har naturligt hår en större förmåga att hålla vätska än syntetiskt hår.
Flöde: Penseln släpper ut vatten och färg med ett jämnt och återhållet flöde. Som jämförelse släpper enklare syntetiska borstar ut det mesta av vätskan så fort den når ytan.

https://www.winsornewton.com/na/brushes/watercolour-brushes/series-7-kolinsky-sable-brushes/