B Daler-Rowney Cryla Artists’ Acrylic

Daler-Rowney Cryla Artists’ Acrylic 75ml tarjoaa kestäviä akryylimaaleja, joille on ominaista paksu, voimainen koostumus ja yhtenäinen munankuoren viimeistely kaikissa sarjan väreissä.

TARJOAMME 20 % KOKO Daler-Rowney Cryla Artists’ Acrylic 75ml -sarjasta!

Käytä tilauksen yhteydessä koodia DR20. 

Kuvaus

B Daler-Rowney Cryla Artists’ Acrylic 75 ml  tarjoaa kestäviä akryylimaaleja, joille on ominaista paksu voimainen koostumus ja yhtenäinen munankuoren viimeistely kaikissa sarjan väreissä. Daler-Rowney käyttää puhtaimpia pigmenttejä, jotka on kolminkertaisesti hiottu erittäin hienolla jauhatuksella Cryla Artists’ Acrylicin valmistukseen. Suuri pigmenttimäärä väriä kohti takaa optimaalisen valonkestävyyden ja kestävyyden – 3 ja 4 tähden valonkestävyys. Cryla Artists’ Acrylic tarjoaa kirkkaan ja täyteläisen värin koko valikoimassa ilman näkyvää värimuutosta märästä kuivaan.

Cryla Artists’ Azure Blue Acrylicon ihanteellinen erittäin teksturoituihin impasto-tekniikoihin, joissa on näkyviä siveltimen vedoja, veitsen jälkiä ja monimutkaisia ​​kerrostustekniikoita. Nämä värit on suunniteltu ylittämään ammattitaiteilijoiden korkeimmat vaatimukset. Niitä voidaan levittää ja kerrostaa lähes mille tahansa pinnalle erinomaisella värikiilto- ja peittovoimalla.

Saatavana 87 väriä